...Bir Gençlik Dizisi Kavak Yelleri....


Kavak yelleri dizisi benim takip ettiğim tek dizi... Süper bir dizi... Tam bir gençlik dizisi... Oyuncularıda çok iyi olması belki bu diziyi güzelleştiriyo... Konusu 3 gencin çocukluk arkadaşlığıyla başlayıp daha sonra sınıflarına Almanya'dan gelen bir kızın bu arkadaşlığa girmek istemesi anlatılıyor... Dizini en komik karakteri Efe'yi canlandıran Dağhan Gülegeç tam bir manyak... Deniz karakterini canlandıran İbrahim Kenderci ise bu dizinin şanssız karakteri çünkü iki kız arasında kalması onu çok sıkmaktadır... Aslı karakterini canlandıran Pelin Karahan'da Deniz'i sevmektedir ancak söyleyememektedir... Gelelim Mine'ye (Aslı Enver) o da Deniz'i sevdiğini sanan ve 3 kişinin arkadaşlığını bozan kişi... Anlayacağanız süper bir dizi...

DİZİ HAKKINDA: 4 Gencin Hayat Hikayesini Anlatan bir gençlik dizisi Kavak Yellerinin baş rollerindeDağhan Külegeç(Efe) , İbrahim Kendirici(Deniz) ,Pelin Karahan(Aslı) , Aslı Enver(Mine)yer alıyor.
Yapım: TİMS Productions
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Yapımcı: Timur Savcı
Senaryo: Nükhet Bıçakçı – Pınar Ordu
Müzik: Pinhani
Oyuncular: Ege Aydan (Murat), Ayten Uncuoğlu (Ayşe), Altan Gördüm (Kamil), Gülen Karaman (Leman), Nurcan Eren (Hafize), Ferit Aktuğ (Metin), Didem İnselel (Gönül), Münire Apaydın (Canan), Şebnem Doğruer (Şükran), Tayfun Sav (Salih), Erol Aksoy (Osman), Faruk Karaçay (Nevzat Hoca), İbrahim Raci Öksüz (Şevket Hoca)
Dizinin Müzikleri için Tıklayın:: KAVAK YELLERİ
Dizinin Resimleri için Tıklayın:: KAVAK YELLERİ

Aslı (Pelin Karahan)'nın resimleri için ismin üzerine tıklayın...
Deniz (İbrahim Kenterci)'in resimleri için ismin üzerine tıklayın...
Efe (Dağhan Külegeç)'nin resimleri için ismin üzerine tıklayın...
Mine (Aslı Enver)'nin resimleri için ismin üzerine tıklayın...
Ve bir önemli karakter daha Gönül (Didem İnselel)'ün resimleri için ismin üzerine tıklayın...

Yorumlar